Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından il genelinde gerçekleştirilen 2010 yılı birinci dönem denetimlerinde Alaplı 112 Acil ve Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 11 istasyon arasında en güzel hizmet veren 112 birimi seçildi. Başarılı hizmet ve çalışmaları nedeniyle istasyon sorumlu doktoru Sibel Efe&[#]8217;yi çalışan personele teşekkür eden 112 Acil sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Barış Fidan, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. İlknur Bölükbaşı Tepecik, çalışan personele döner sermaye kaynaklı para ödülünün de verildiğini ifade etti. Şube Müdürü Barış Fidan, istasyonun çalışanları adına İstasyon Sorumlu doktoru Sibel Efe&[#]8217;ye teşekkür belgesi de verdi. Fidan, &[#]8220;İl genelinde bulunan 11 istasyon arasında kriterleri ve hizmeti en iyi istasyon Alaplı istasyonumuz seçildi. Biz diğer istasyonlarımızı da özendirmek için ilk kez bu yıl, böyle bir denetleme başlattık. Hizmet kalitemizi en yüksek seviyelere çıkartmak için bu tür denetimlerimizi belirli periyotlarda sürdüreceğiz. Bundan sonraki denetimlerde de aynı performansı göstermeleri dileğiyle, Alaplı istasyonumuzdaki tüm görevlileri kutluyorum&[#]8221; dedi.
Alaplı İstasyonu Sorumlu Doktoru Sibel Efe, bir sonraki denetimlerde de birinciliği kimseye kaptırmayacaklarını kaydetti.
Öte yandan ödül törenine, Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Gündoğdu, Alaplı Sağlık Grup Başkanı Rafet Arslan&[#]8217;da katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi