Yenimahalle Anaokulu Anaokulu öğrencisi İdris Ali Kavaracı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna temsili olarak oturdu.

Milli Eğitim Müdürü Kavaracı, okulda çocuk parkları ve oyun alanlarına önem vereceğini belirterek, "Sizleri sevgi ile selamlıyor, çocuk bayramınızı yürekten kutluyorum. Benim için okul öncesi çok önemli. Çünkü eğitimin ilk basamağı orasıdır. Bu yeni görevimde, 'Çocuklar gülerse, bütün dünya güler' projesini başlatacağım. Çocuklar en çok okul bahçelerinde gülüp eğlenir. O yüzden okul bahçelerinin güzelleştirilmesini, oyun parklarının çoğaltılması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu projeye Yeni Mahalle Anaokulundan başlayacağım. Bu, bizim Yeni Mahalle Anaokulu çocuklarına bayram hediyemizdir" dedi.

Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, "Sadece egemenliğimiz değil. Onların teminatı olan bu çocuklarımız, bu günde mutlu, huzurlu, sevinçli, eğlensinler, gülsünler. Aslında sadece 23 Nisan değil, bütün günler çocuklarımızın günü olması gerekir. Bu gün onların her dediğini de yapıyoruz. Makamımıza da okul öncesi eğitim alan bir gencimizi oturturduk. İnşallah ilerleyen yıllarda bizim yerlerimize onlar gelecekler. Bizden daha iyi yerlere ülkemizi getireceklerine inanıyorum. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi ve çocuklara teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi