Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı olayında, saldırıyı gerçekleştiren Rıdvan K. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Halil T. nin Rıdvan K. Nin başka birisi ile yaşadığı kavgada araya girdiği için vurulduğu ortaya çıktı.

Olay dün gece saatlerinde terminal içinde yaşanan silahlı saldırıda Rıdvan K. (26) Halil T. (32) yi pompalı tüfekle ayağından vurarak yaralamış, yaşanan boğuşmanın ardından olay yerine gelen polis Rıdvan K. Yı gözaltına almış, Halil T. ise yapılan ilk müdahalenin ardından önce Ereğli Devlet hastanesine ardından da Zonguldak Bülent Ecevit Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilmişti. Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alınan Halil T. nin hayati tehlikeyi atlattığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

OLAY 1 HAFTA ÖNCE BAŞLAMIŞ... MESAJI ATAN!...

İddiaya göre Fatih K. Bir iş yerinde karşılaştığı Rıdvan K. 'nın kendi kız arkadaşına mesaj attığı ile ilgili konuşmaya başladı. Konuşmanın sonunda Rıdvan K., kız arkadaşına mesaj atmaması için kendisini uyaran Fatih K. Ya kafa atarak yere düşürdü. Fatih K. Yı yerde tekmelemeye çalışan Rıdvan K. Yı çevredeki vatandaşlar ve Fatih K. Nın arkadaşı Halil T. ayırmaya çalıştı. Olay karakolda biterken, Halil T. nin karakolda ifade verdiği öğrenildi.

Rıdvan K. Nın Halil T. yi vurma sebebinin ise bu kavgadan dolayı olduğu iddia edildi. Halil T. yi pompalı tüfekle yaralayan Rıdvan K. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevine gönderildi.

KAVGA ANI KAMERALARA YANSIDI

Diğer yandan Fatih K. İle Rıdvan K. Arasında yaşanan kavga işyerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniey görüntülendi. Görüntülerde Fatih K. Hesap ödemek için geldiği kafede Rıdvan K. İle konuştuğu Rıdvan K. Nın ise konuşmanın hemen sonunda Fatih Kç ya kafa attığı ve yere düştükten sonra tekmelemeye çalıştığı görülüyor. Halil T. ve diğer vatandaşların araya girmesi ile tarafların ayrıldığı görülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi