Kızlık zarı dikimi konusunda çok daha detaylı ve kızlık zarı dikimi fiyatı Ankara konusunda bilgiler vermeye çalışacağız. Kızlık zarı, vajinal açıklığı kaplayan ince bir zardır. Bağ dokusu ile kan damarları ve sinir uçları bulunan kas liflerinden oluşur. Kızlık zarı kolayca tespit edilir. Dış ve iç genital organlar arasında bir sınır rolü oynayarak, genellikle vajinal açıklıktan 0,8 inç (1-2 cm) daha uzakta değildir.

Genital Estetik İşlemleri

Kızlık zarının görünümü ve yapısı vücut şekli veya saç rengi kadar bireyseldir. Her kızın kendi şekli, tipi, kalınlığı, esnekliği ve kan damarı sayısı ve sinir uçları vardır. Bazı vajinalar, elastik ve gerilebilir olabilir; diğerleri değil. Bazılarının birçok sinir ucu olabilir, bazılarının ise sadece birkaçı olabilir.

Aslında bu konuda kızlık zarının varlığının nedeni de araştırılmıştır. Şimdiye kadar, bilim adamları bu konuda oybirliği ile sonuca varmadılar. En yaygın teorilerden biri, kızlık zarının, enfeksiyöz ajanların genç kadının vücuduna girmesini engelleyen bir tür engel olmasıdır.

Kızlık Zarı Dikimi Operasyonlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Aslında hayır. Bunlardan birkaçı, yaklaşık% 0.03, kızlık zarı olmadan doğar. Bu kızlar genellikle üreme sistemi organlarının gelişimi ile ilgili herhangi bir problem yaşamazlar. Kızlık zarı, kanın doğal yoldan gelmesini sağlamak için bir veya daha fazla delik içerir. Kızların çoğunda kızlık zarı bir çörek gibi görünür ve bir veya iki parmağın girmesine izin verebilecek büyük bir deliğe sahiptir. Çok daha az yaygın olan, delik delikleri gibi, iki delikli ilahilerdir. Bazılarının birkaç küçük deliği bile var!

Kızlık zarı deliği o kadar küçüktür ve bazı kadınlarda parmak veya tampon kullanılmasına izin vermez mi? Dilerseniz bu sorunun cevabını da vermeye çalışalım. Bazen kızlık zarı deliği o kadar küçüktür ki, tamponun içeri girmesine izin vermez. Ne tür kızlık zarı bulunduğunu öğrenmek için bir doktora danışın. Bu, tampon kullanırken istemeden kırılma riskini azaltmaya yardımcı olacaktır.

Her kızın kızlık zarı ayrı bir yapıya sahiptir, bu yüzden kanama ve ağrı güçlü, zayıf veya tamamen yok olabilir, kızlık zarı dikimi fiyatı Ankara konusunda bilgi alırken çok dikkatli şekilde hareket etmek gerekmektedir. Bu büyük ölçüde kızlık zarı kalınlığına bağlıdır. Ne kadar kalın olursa, kişinin bekaretini kaybetmesi o kadar acı vericidir.

Kızlık Zarı Dikimi Ankara İşlem Detayları

İlk cinsel ilişki sırasında kanama, kızların sadece% 43'ünde olur. Kan miktarı 1-3 gün boyunca birkaç damladan kanamaya kadar değişebilir. Kanamalar 3 günden daha uzun sürerse doktorunuza danışın. Arkadaşlarınızın bu hassas konuya ilişkin deneyimlerine veya toplumsal baskılarına güvenmemelisiniz. Karşılıklı ortak duygulara sahip olacağınız cinsel bir eş bulmak çok önemlidir. Kızlık zarı, ilk kez seks yapmadan önce, örneğin mastürbasyon, tıbbi muayene, ameliyat veya yanlış boyuttaki tamponları kullanırken gerçekten zarar görebilir. Ayrıca yaralanma, çeşitli nesnelere çarpma, aşırı fiziksel efor ve egzersiz durumunda da olabilir.

Amerikan Kadın Doğum ve Jinekologlar Kongresi, cinsel olarak aktif olup olmadıklarına bakılmaksızın, tüm kızlara 13-15 yaşları arasındaki ilk jinekolojik muayeneden geçmelerini önerir. Kız kadın sağlığı hakkında bilgi alacak ve doktor kadın organlarının uygun şekilde geliştiğinden emin olacaktır.

Bekaret, birinin sağlığına zarar vermez. Sıkıcı gelebilir, ancak sadece yoksunluk cinsel yolla bulaşan hastalıklara ve istenmeyen gebeliklere karşı% 100 koruma sağlar. Bu konuda uzmanlarla görüşürken kadınların kızlık zarı dikimi fiyatı Ankara konusunda da bilgi sahibi olması gerekebilir. Buna göre de daha net sonuçların sunulması sağlanabilir. Tüm genital estetik işlemlerinde kesinlikle tıbbi olarak uzman ile görüşülmesi gerekmektedir. Tüm kontroller sonrasında karar verilmelidir. https://www.uzayyildirim.com/ sitesinde bu konuda yapılan işlemler ve öncesi, sonrası hakkında daha detaylı bilgiler bulunmaktadır. Bu sayede daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi