Okullar Arası Yelken İl Birinciliği müsabakaları Ereğli'de gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalar Ereğli Yelken ve Su Sporları Kulübü Tesisleri'nde düzenlenirken çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereye giren sporculara düzenlene törenle madalyaları takdim edildi. İki kategoride yapılan yarışmalarda Optimist alanında Yıldız Kızlar birinciliğini Turgut Reis Ortaokulu öğrencisi Fatma Zehra Ak aldı. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Turgut Reis Ortaokulu öğrencisi Batuhan Günhan birinciliği kimseye kaptırmadı. Öte yandan, diğer kategorilerde ise Küçük Erkekler Birinciliğini Turgut Reis Ortaokulu öğrencilerinden Çağan Soyarslan, Küçük Erkekler İkinciliğini Turgut Reis Ortaokulu öğrencilerinden Efe Yıldız kazandı. Techno 293 sınıfında da Yıldız Erkekler Birinciliğini yine Turgut Reis Ortaokulu öğrencilerinden Poyraz Demircioğlu aldı.

Müsabakaların ardından başarılı olan sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi. Dereceye giren sporcular ise Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları'nda ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

Müsabakalara Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in yanı sıra Ereğli İlçe Müdürü Serkan Keleş de katılarak madalya takdim ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi