Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve meclis üyeleri Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ettiler. Vali Bektaş, 31 meclis üyesini tebrik ederek "Biz hep beraber konuşarak, tartışarak ve istişare ederek işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Zonguldak İl Özel İdaresi batak bir idare değil. Borca batak bir irade hiç değil" dedi.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Karaveli, 31 meclis üyesi ile birlikte göreve başladıklarını ve İl Özel İdare'nin kaynaklarıyla kırsal kesime hizmet getireceklerini ifade etti. Karaveli "Bu dönem Zonguldak'ımız adına üretim ve istihdam noktasında özellikle turizm ve tarım anlamında iyi çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Özel İdare'nin yaptığı hizmetlerin standartını yükselteceğiz" dedi.

"VATANDAŞIN OYLARIYLA SEÇİLİP ÖNÜMÜZE GETİRDİĞİ İNSANLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR"

Vali Bektaş, Başkan Karaveli ve meclis üyelerini tebrik ederek şöyle konuştu;

"Zor bir sınavdan başarıyla çıktınız. Vatandaşın teveccühünü topladınız, milli irade sizleri önümüzdeki beş yıl İl Özel İdare'yi yönetsin diye sizleri yetkilendirdi. İlk toplantınızı yaptınız, hayırlı hizmetlere vesile olsun. Vatandaşın oylarıyla seçilip önümüze getirdiği insanlar bizim için önemlidir. Neden önemlidir, çünkü vatandaşımız önemlidir. Aslı olan millettir. Vatandaş benim temsilcim siz dediğinde akan sular durur. O bizim muhatabımızdır. Biz hep beraber konuşarak, tartışarak ve istişare ederek işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Zonguldak İl Özel İdaresi batak bir idare değil. Borca batak bir irade hiç değil. İyi kötü hesabını bilen ve belirli konularda başarılı olmuş, bir strateji ile yoluna devam eden bir iradedir. Hizmet anlamında bana, size ve İl Özel İdare'nin teknik ekibine ne düşerse sonuna kadar yerine getireceğiz. Özellikle kırsaldaki hayatı biraz daha kolaylaştırmak ve geliştirmeye dönük çabalarımız olacak."

Editör: Pusula Gazetesi