TED Zonguldak Koleji Mezunlar Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Mezunlar Balosunu' bu yıl 27 Nisan Cumartesi gününde gerçekleştirecek. Gündüz etkinliklerle başlayacak olan organizasyon, akşam balo ile devam edecek ve ertesi gün (28 Nisan) okulda kahvaltısı ile birlikte sona erecek.

Organizasyon sorumlusu ve Dernek Başkanı Kerem Öztürk, "Her yıl olduğu gibi geleneksel mezunlar balomuzda eski mezunlarımızla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gündüz etkinliklerimizde; 1969 yılı mezunumuz Volkan Sucukçu, mezunlarımız ve öğrencilerimizle sohbet etkinliğinde buluşacak. Akşam balosuna katılacak olan ve mezuniyetlerinde 20'nci, 30'uncu, 40'ıncı ve 50'nci yıllarını kutlayan mezunlara sertifika ve plaketlerini verilecek" dedi.

Derneğin İkinci Başkanı ve aynı zamanda TED-FED Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Yürüten ise; "Derneğimiz TED-FED yani TED Okulları Mezunlar Dernekleri Federasyonu Üyesidir. TED-FED olarak Türkiye'deki bütün TED Okulları mezunlarının yer alacağı bir sosyal ağ oluşturuyoruz. Bu ağ da yer almak isteyen tüm mezunlarımızı, TED Zonguldak Koleji Mezunlar Derneği'ne üye olmaya davet ediyoruz. Okulumuzdan ya da sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirler" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi