İkinci Amatör Küme Merkez Grubu'nda sezona fırtına gibi giren Beycuma Cezaevispor geçtiğimiz haftaya kadar en yakın rakibi Çaydamarspor'un önünde liderdi. Geçtiğimiz hafta Çaydamarspor'a 3-0 gibi şok bir skorla mağlup olan Beycuma Cezaevispor bu yenilgi ile hem liderliğini kaybetti, üçüncü sıraya geriledi, hem de namağlup ünvanını yitirdi.

Bu ağır yenilgiyi çabuk atlatan Beycuma Cezaevispor Pazar günü 13.00'da Fener Sahası'nda ligde henüz galibiyeti bulunmayan Güvenlikgücüspor ile karşı karşıya gelecek.

AZMİ TURGUT MOTİVE EDİYOR
Geçmiş yıllarda oynadığı futbolla adeta parmak ısırtan eski futbolcu Azmi Turgut'un çalıştırdığı Beycuma Cezaevispor Güvenlikgücüspor maçında alacağı galibiyetle hem zirve yarışını sürdürecek, hem de 3-0'lık Çaydamar yenilgisini de telafi edecek. Antrenör Azmi Turgut, Çaydamar karşısında aldıkları ağır yenilgi sonrasında futbolcularını her idmanda motive ederek Güvenlikgücüspor maçına motive ediyor. Ligde bu tür kazalarıno olabileceğini futbolcularına anlatan antrenör Azmi Turgut tecrübesini de futbolcularına aktarıyor.

Editör: Pusula Gazetesi