Zonguldak'ın en önemli ve gözde okullarının başında yer alan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda çok anlamlı bir proje geliştirildi. Yaptıkları etkinlikler ve projelerle adından sık sık söz ettiren Gazi Mustafa Kemal Ortakolu yönetimi ve Okul Aile Birliği bu kez okulun gelişimi ve değişimi için proje hazırladı.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Hakan Acar, okul yönetimi ve Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek "Eğitim için bende varım" adlı proje oluşturdular. Projenin amacı okula şehrin ileri gelenleri, iş adamları ve hayırseverlerin destek olması yönünde.

Proje hakkında yapılan tanıtım afisinde "Sen de gelecek nesillere katkıda bulun, desteklerin adınla okulda yaşasın" ana temasıyla tanıtıldı.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklama aynen şöyle: "EGİTİM İÇiN BENDE VARIM! '' projemiz kapsamında yapılacak katkılar (Sınıf boyanması, sınıfların elektrik tasarruf tesisatları, eğitim köşeleri düzenleme, teknolojik metaryel vb.) ile adınız okulumuzda yaşasın. Katkı yapan kişiler için düzenlenecek belge sınıf girişine asılacaktır"

Editör: Pusula Gazetesi