AK Parti önceki dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, partisinin Gökçebey'de düzenlenen mitinginde konuştu. AK Parti'nin Zonguldak'taki hizmetlerini anlatan ve muhalefet belediyelerini eleştiren Ulupınar, "Bu şehirde bu ilçelerde yaşayacağız. O yüzden siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakarak şöyle bir bakın. Yaparsa AK Parti yapar derken bunların sözde kalmadığını görüyorsunuz. Türkiye'de istikrarın sürmesi, Zonguldak'ta bu geri kalmışlığın ortadan kalkması için AK Parti'ye sahip çıkın, AK Parti'ye oy verin" ifadelerini kullandı.

"Zonguldak İktidarımız döneminde çok büyük hizmetler aldı. Kimse bunu cebinden yapmadı. Bende dahil. Hepsini AK Parti yaptı. Hakkı teslim etmek lazım..." diyen Ulupınar konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Daha çok yapacak işimiz var. Mustafa Başkanımı heyecanla dinledim. Rahmetli Kenan Ağabey'in kardeşidir. Onu tanıyoruz, seviyoruz. İşinde ve ticaretinde başarılı... Hesabı kitabı bilen kardeşimiz. Mustafa Başkanımın başarılı olacağına inanıyorum. Sonuna kadar da yanındayız. Gözbebeği bir ülkemiz var. Düşmanımız çok. Bu topraklarda bin yıldır bulunuyoruz bunun bedeli ağır. Onun için güçlü olmak zorundayız.

Sanayicinin OSB'ye karşı olması akıllara zarardır. OSB'den en çok istifade edecek olan yatırımcılardır. Elektriğinden, işçi sigortasına, verdisinden, katma değerine kadar. OSB olursa, işadamları birçok teşvikten istifade edebilirler. OSB olursa, sanayici istifade ederse, yatırımcı daha büyük yatırım yapar. O zaman Gökçebey'de bulunan işsiz kardeşlerimiz iş sahibi olur. Bugün Filyos tarihi günlerinde birini yaşıyor. Zonguldak'ta ne dediysek oldu. Havalimanından, yollarında, Filyos'undan, tünellerinden TTK'ya işçi alımına kadar. Gökçebey kamu yatırımları bakımında altın yıllarını yaşadı. Bunun devamı için bu istikrarın sürmesi lazım. AK Parti'ye ve Mustafa Çetin Başkan'a sahip çıkacağız. Seçim 1 oyla kazanılır. 1 oyla da kaybedilir. 31 Mart günü herkesin sandığa gitmesi lazım. Oyumuzu kullanmamız lazım.

TOKİ konusunda Zonguldak Belediyesi hiçbir zaman elini taşın altına koymamıştır. Hepsini Bakanlılarımız yapmıştır. Şu anda Zonguldak Belediyesi, Türkiye'nin en başarısız belediyesidir. Buradaki uyum bunun için çok önemli. 5 sene seçim yok. Burada birçok proje açıkladı. Bu projelerin hepsi yapılabilir projeler. Bu projelerle Gökçebey'i çıkmaz yol olmaktan çıkartırız inşallah. Gökçebey, Zonguldak-Ankara yoluna cephesi olan bir ilçe. Bundan istifade etmemiz lazım. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var."

Editör: Pusula Gazetesi