AK Parti'nin Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü, yarın Devrek'te yapılacak birlik ve beraberlik yürüyüşü ve mitingine davette bulundu.

Saat 16.00'da Karşıyaka Mahallesi'nden başlayacak olan yürüyüş sonrası Sezai Bükrü, halka seslenecek.

Bükrü "Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'mize sahip çıkmak adına tüm hemşerilerimizi 30 Mart Cumartesi Saat 16:00' da Karşıyaka'mızdan Başlatacağımız Birlik Beraberlik yürüyüşümüz ve mitingimize davet ediyorum" diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.

Halkı davet eden Bükrü, şu açıklamaları yaptı;

"Doğduğum, büyüdüğüm ve hayatımın tamamını geçirdiğim, coğrafi, kültürel ve sosyoekonomik yapısını çok iyi bildiğim ilçeme hizmet etmek amacıyla bir yola çıktım. Siyasette gözümü açtığım çıraklık dönemimizi 2002 -2007 yıllarında kalfalık dönemimizi 2007 -2011 yıllarında ve en son 2011 yılından beri ustalık dönemimizi yaşadığımız 2023'ü hedeflediğimiz AK Parti'mizden Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleri ile Devrek Belediye Başkan Adayı oldum. 130 yıllık bir tarihe sahip olan Devrek Belediyesi'nde, taş üstüne taş koyarak, bu şehri yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışan herkese; inkar etmeden, aksine vefa ve saygı göstererek daha fazlasını onların da katkılarını sağlamaya çalışarak yapmak için; siyasetçisi, bürokratı, işadamı, esnafı, memuru, işçisi ve emeklisi ile bütün hemşerilerimize saygı göstererek ve el uzatarak, hayatı birlikte omuzladığımız, her türlü sevinci, üzüntüyü birlikte paylaştığımız hanımefendilere, umudumuz ve istikbalimiz olan gençlerimize ve bir bütün olarak yaratılmışların en şereflisi olan insana, hak ettiği değeri vermek için, İnsan merkezli bir hizmet anlayışını hedef kabul ederek bu kutlu yola çıktım."

"Yaşadığımız şehirlerimizin değerlerinin ve kaynaklarının sadece bugüne ait olmadığı bilinciyle, yarının sahibi olan gelecek nesillere daha güzel bir şekilde teslim etmek ve onların hakkı olan bir miras devretmeyi de hep aklımda tutarak; Hakk'ın ve hukukun üstünlüğüne ve önemine olan inanç ve saygımızı daima gönlümüzde tutarak ve göz önünde bulundurarak, her şeyin en iyisine layık olan insanlarımıza, daha temiz, daha güzel, daha huzurlu ve mutlu yaşayabileceğimiz bir Devrek sunmak için Devrek Belediye Başkanlığı'na aday oldum. Sandıkta kullanacağımız 50 gramlık oy pusulaları bizim her zaman en güçlü silahımızdır, cumhurla yaptığımız ittifakımızdır. 31 Mart'ta sadece Devrek Belediye Başkanını seçmeyeceğiz. Bize ümidini ve umudunu bağlamış olanların beklentilerini kırma hakkımız yok. Bir gedik açıp, üzerimize gelmek için fırsat bekleyenlere bu fırsatı vermeyeceğiz. Hedefe odaklanmamız gereken bir sürecin içerisindeyiz. Bu anlamda Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'mize sahip çıkmak adına tüm hemşerilerimizi 30 Mart Cumartesi Saat 16:00' da Karşıyaka'mızdan Başlatacağımız Birlik Beraberlik yürüyüşümüz ve mitingimize davet ediyorum."

Editör: Pusula Gazetesi