Kızılay Kan Merkezi Zonguldak Şubesi Doktoru Ömer Selim Alan, Terakki Mahalle Muhtarı Bülent Ulubay&[#]8217;ın kan merkezine kan bağışında bulunanlara ve bağış kampanyaları düzenleyenlere teşekkürü bile çok görüyor, sözlerine yanıt verdi.


Terakki Mahallesi Muhtarı Bülent Ulubay tam 14 yıldır, yılda birkaç kez kan bağışı kampanyası düzenlediğini belirterek, Kızılay Kan Merkezi Doktoru Ömer Selim Alan&[#]8217;ın duyarsızlığından yakınmıştı.


Ulubay, gazetelerde Selim Alan&[#]8217;ın sürekli olarak açıklamalarını takip ettiğini ve bir ihtiyaç halinde mahalle halkı olarak, her zaman destek verdiklerini belirterek; &[#]8220;Kan verenlere ara sıra teşekkür etmesini bilse bugün insanlar kan vermek için kuyruğa girerdi&[#]8221; demişti.


Bu sözler üzerine Doktoru Ömer Selim Alan&[#]8217;ın yanıtı şöyle; &[#]8220;Ben kurumu yıpratıcı haberlere yorum yapmak istemiyorum. Biz 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Yapılan yorumlara saygı duyarız. Biz işimizi dikkatli olarak yapmaya devam edeceğiz. Bu polemiklere yanıt vererek kurumu yıpratmak istemiyorum. Onlar Bülent beyin kendi görüşleri.&[#]8221; Şeklinde olu.

Editör: Pusula Gazetesi