Zonguldak'ın Ereğli İlçesine bağlı Bağlık Mahallesi'nin kadın muhtar adayı Arzu Akay, halkın taleplerini yerine getireceğini belirtti. Akay, muhtar seçildiğinde özellikle hanımlara daha iyi hayat şartları sunulması için çalışacağını belirtti.

Kadın aday Akay, seçim çalışmalarında halktan alacağı destek ile muhtar seçilmesi halinde yerel ve merkezi yönetimlerle vatandaş arasında köprü olacağını ifade etti.

Akay, konuşmasında şunları söyledi;

"Vatandaşlarımızın dürüst, şeffaf, sözüne sadık, vaatlerini yerine getiren, yerine getiremeyeceği işleri vaat etmeyen, vatandaşının hakkını yemeyen, yedirmeyen, daima haktan ve halktan yana tavır koyan, her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar alnı açık, cesur kişiler aradığını biliyorum. Bunun yanı sıra kişilikli, yetenekli, girişimci, işinin ehli bir muhtar istiyorlar. Bütün bunları bilen ve kabul eden bir kişi olarak göreve talibim. Hanımlarımıza daha iyi hayat şartları sunulması, çocuklarına iyi eğitim sağlamaları için tekstil atölyelerinin kurulmasına öncülük etmek için adayım. Çalışma hayatında olan annelerin çocuklarının bakımı için gönüllü annelerle buluşturulmasına aracılık etmek istiyorum."

"Yaşlılarımızın ve bakıma ihtiyaç duyan komşularımızın tespit edilip destek olmak için, çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak için spor etkinlikleri düzenleyip, aktif rol almalarını sağlamak için varım. Sokak dostlarımız için derneklerle işbirliği halinde olarak birlikteliğimizi güçlendirmek, gençlerimizi iş dünyası ile buluşturmak aday oldum. Tüm bu sorunlarımızı çözmeye çalışırken, güzel bir piknik alanında hep beraber stres atabilmemizi sağlayacak, değerli mahalle sakinlerimizle el ele, gönül gönüle vererek, çalmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. Gözyaşı olmayan, mutlu, huzur dolu aydınlık yarınlar için el ele, gönül gönüle, Bağlık için güzel günlere diyor; hepinizin desteğini istiyorum. Seçtiğiniz taktirde ben de muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım."

Editör: Pusula Gazetesi