-ÖZEL İÇERİK-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı iken görevden alınan Fikret Zaman, Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz' a zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Kendisini görevden aldıran Yavuzyılmaz'a öfke dolu açıklamalar yapan Zaman "Ankara'da beni usulsüz şekilde görevden aldırdı. Bana gelen yazıda 'Yapılan toplantı sonucu oy çokluğuyla görevden alındı' yazıyor. Ankara Genel Merkez Fikret Zaman için neden toplansın? Ama onun da sonu geldi, görüp göreceği rahmet bu kadar" dedi.

"BENİ GÖREVDEN USULSÜZ BİR ŞEKİLDE ALDIRDI"

Zaman, Yavuzyılmaz'ın Merkez İlçeye sürekli müdahale ettiğini belirterek şöyle konuştu;

"Ben CHPliyim. 'İlçe başkanı olacağım' diye CHP'ye kaydolmadım. Beni görevden aldılar. Görevden aldıran da Deniz Yavuzyılmaz'dır. Söz verdiği insanlar vardı. Annesinin ve kendisinin istediği kişiler vardı. Onları listede göremeyince hem beni insanlara şikayet etti. Hem de Ankara'da beni usulsüz şekilde görevden aldırdı. Usulsüz dediğim şey şu: bana gelen yazıda 'Yapılan toplantı sonucu oy çokluğuyla görevden alındı yazıyor. Fikret Zaman için Ankara Genel Merkez neden toplansın? Mümkün değil öyle bir şey yok. Bunu çeşitli yerlere sordum. Bu yazı Deniz Yavuzyılmaz marifetiyle yazdırıldı ve bana gönderildi. Şu da çok önemli. Bu vekil nerenin vekili? TBMM'nin vekili, sonrasında Zonguldak'ın vekili. Kilimli'de CHP'nin belediye başkanlığı yok mu, Kozlu'da CHP'nin belediye başkan adayı yok mu? Ereğli ya da Çaycuma'yı söylemiyorum. Uzakları söylemiyorum. Peki hiç buralara müdahale ettin mi? Neden sürekli Merkez ilçeye müdahale ediyorsun? Buradaki meclis üyelerinin takdiri merkez ilçe ve en çok da belediye başkanına aittir. Çünkü biz isimleri veririz, öneririz ama 5 yıl boyunca onlarla görev yapacak olan belediye başkanıdır. Bu anlamda sen neden diğer ilçelere karışmadın da merkez ilçeye gözünü diktin. Neden birilerine söz verdin de beni hedef gösteriyorsun. Sonra da beni usulsüz şekilde görevden aldırıyorsun. Ama onun da sonu geldi, görüp göreceği rahmet bu kadar, bundan sonra bir şey daha vekil olabileceğini düşünmüyorum. Tabandan kendisine tepki var. Herkes benim yanımda olduğunu açıkladı."

Editör: Pusula Gazetesi