İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Erdinç Kargidan, Kilimli'de Cumhuriyet Meydanı'nda hem projelerini tanıttı hem halka seslendi.

Halkın büyük ilgi gösterdiği ve miting havasında geçen toplantıda konuşan Kargidan, Kilimli'ye 5 yıldır iyi hizmet edilmediğini söyledi.

HEM ASLANKILIÇ'A HEM ALTUN'A BELEDİYENİN BORCUNU SORDU

CHP'nin Kilimli belediye başkan adayı Ali Aslankılıç'ı yerden yere vuran Kargidan, şunları söyledi;

"Mevcut şahsiyete soruyorum, kanalizasyonları eylere neden bağlamadın? Neden Kilimli çocuğunun ayağına lağım bulaşıyor? Diyor ki, 'Ak Parti adayını kastederek, o daha çocuk, onu yönetirler' diyor. 'Parklar niçin kötü diye soruyorum' Cevap alamıyorum. Kilimli Belediyesinin borcunu soruyorum, cevap alamıyorum.Ben kavgacı değilim ama bazen o şahsiyetin üslubuyla cevap vermek gerekiyor. Size soruyorum, 'Sözünün eri olmayan adamdan başkan olur mu? Ak Parti Belediye başkan adayı 5 yıldır Kilimlide meclis üyeliği yapan Kamil Altun'a soruyorum, 'Kilimlinin borcu ne kadar' diye. 5 yıl o borcu öğrenememiş, belediye başkanı olmak için insanın bir fikri ve düşüncesi olması gerekiyor."

"BELEDİYE BAŞKANLIĞINI EDEPLİ VE AHLAKLI YAPACAĞIM"

Belediye başkanlığını edepli ve ahlaklı bir şekilde yapacağının sözünü veren Kargidan, şöyle konuştu; "Gücümün yettiği sesimin çıktığı kadar anlatacağım, gerekirse bağıracağım. Ben belediye başkanlığını edepli ve ahlaklı yapacağım. Esnaflığımı helal lokma ile yaptım, evlatlarımın kursağından haram lokma geçirmedim. Belediye Başkanı olursam bu edep ve ahlakla halkıma hizmet edeceğim. Bunu söyleyebilmek her yiğidin harcı değil" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi