CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala projelerini açıklıyor. Camlı Köşk'te partililerin katılımıyla gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
CHP'yi Zonguldak'ta yeniden sosyal belediyecilik ile zirveye taşıyacaklarını belirten CHP İl Başkanı Hakkı Güney, "Diğer arkadaşlara sevgi ve saygımızı sunuyoruz. Ancak onlar konuyu anlatana kadar heralde bir 3 yıl geçer. CHP'yi Zonguldak'ta katılımcı ve sosyal belediyecilik anlamında yeniden zirveye çıkartacağız. Mutlu yaşamamız için başarmamız lazım. Çocuklarımızın akşam yatağa aç girmemesi için başarmamız lazım. Bayrak ve vatan için başarmamız lazım" dedi.
İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, "Türkiye'de insanlarımız mutlu değil. Mutlu olmak için 31 Mart Yerel Seçimleri'nde güzel bir ders vermemiz gerekiyor. Bu dersi verirsek bugün ülkeyi yönetenler 1 Nisan itibariyle politikalarını değiştirmek zorunda kalacaklardır. Bunun için iyi bir ders vermemiz gerekiyor ve bütün kardeşlerimizi desteğe bekliyoruz. Biz zillet diyen illet diyen zihniyeti reddediyor, kötü söz sahibine aittir diyoruz. 600 binlerde olan nüfus 500 binlere indi, işsizlik hat safhada, esnaf kan ağlıyor. Eğer insanımız mutluysa buyursun Zonguldak gitsin, ancak Zonguldak mutlu değil bunu görüyoruz. Zonguldak Cumhuriyete ve Atatürk'e sahip çıkarak gerekeni yapacaktır" şeklinde konuştu.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Belediyeciliğin ve liyakatın farkındayız. Zonguldak Merkez'in orta sahasında 24 saat uyumadan her aradığınızda koşacak olan Belediye Başkanımız Şenol Şanal'ın proje tanıtım toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bir milletvekili olarak gece gündüz Zonguldak'ta mahallelerde dolaşıyordum. Ne mutlu ki artık yalnız dolaşmayacağım. Sizlerden bir ricam var, maç son düdük çalmadan bitmez. Seçimin son 5 dakikasına girdik. Çevrenizdeki kararsızları markaja alın ve bir oy bir oy diyerek çalışalım. Genel merkez bizim dediğimizi yaptı bunu bilelim. Bu yüzden Zonguldak'ı kıp kırmızı yapmalıyız.
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, "Türkiye kritik süreçten geçiyor. Yerel yöneticilerimizi seçeceğiz. Bu yerel seçim diğerlerinden biraz daha garklı diyebiliriz. Türkiye'de demokrasi ağır bir tehdit altında ve tahrik edilmekte. Böyle bir süreçte İYİ Parti ile yaptığımız bir güç birliği var. Zonguldak merkezde ittifakın enerji ve sinerjisini yaşıyoruz. Bu salonda da bu hakim. Bunu tüm Zonguldak'a yaymak için mücadele ettik. Tüm Zonguldak'a yaymak için çalıştık ama bazı yerlerde bazı sebeplerden dolayı bunu yapamadık. Bu salona geldiğimde gördüm ki bu güç birliği Zonguldak'ta işi bitirmiş seçimi almışız. Şenol Şanal işin ehli ve kendisine atom karınca diyoruz. Zonguldak'ın çözümü bekleyen çok sorunu var. Gece demeden gündüz demeden çalışarak Zonguldak'ı bir avrupa kenti haline getireceğiz.
Türkiye'nin geldiği noktada 2 sorun var. Birisi işsizlik, diğeri ise ekonomik sorun. Bunun nedeni 17 yıllık AK Parti patır patır dökülüyor. İşsizlik ve hayat pahalılığında rekor üzerine rekor kırıyoruz. İktidara buradan bir uyarı vermemiz gerekiyor. Bir uyarı yapalım, iktidar akşını başına alsın. Zonguldak'ta Mart'ın sonu bahardır"

Editör: Pusula Gazetesi