Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde "AK Parti Seçim Bürosu" açıldı.

Kadınların ağırlıkta olduğu açılışa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş, Karapınar Belediye Başkan Adayı Necdet Dernek, İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları, Belde Başkanları, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk ve çok sayıda partili katıldı.

GÜNEŞ: "3 BÜYÜK PROJE MÜJDESİNİ VERİYORUM"

Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan açılış töreninde konuşan Saltukova Belediye Başkanı ve Adayı Zerrin Güneş, 3 büyük projenin müjdesini verdi. Başkan Güneş, "Bir tane amacımız var: Hizmet, hizmet, hizmet... Bu hizmetlerin, 5 yıl öncesini düşünün, bir de şimdiyi düşünün. Sizlerle birlikte o kadar yol aldık ki; yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Yine Genel Başkanımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve vatandaşlarımızın sayesinde, yeni baştan iktidar partisinin adayı oldum. Halkımız, hizmete susamış vaziyette. Bizlere 'Evet' dediler. Bizler de adım adım gezmedik-dolaşmadık yer bırakmadan Saltukova'nın çehresini değiştirmeye başladık. Bir 5 yıl içinde o kadar çok iş yaptık ki, 'hizmet budur', yaparsa Zerrin Güneş yapar. Arkamızda iktidar olduğu sürece, vekillerimiz ve vatandaşlarımız olduğu sürece, hizmet yolunda kimsenin alıkoymasına gücü yetmeyecektir. Sadece Zonguldak'ta Saltukova'nın belediye başkanı kadın olarak gösterildi. Demek ki bu işin kadını-erkeği yok. Yeter ki, almış olduğunuz görevi aşkla yapmaya çalışın. Biz yorulmuyoruz. Sizlerin gözünde bu sevgiyi gördükçe bizlere uyku, yatak, döşek haram olsun. Sayın Vekilimiz Ahmet Çolakoğlu ile o kadar güzel işler yaptık ki, hepsini sayamıyorum. En önemlileri Vekilimle birlikte doğalgazı getirdik, 7 doktorlu aile sağlık merkezini 112 ile beraber kazandıracağız. Zaman, koltukta oturma zamanı değil" diye konuştu.

DOĞANCI: "KADIN ELİNİNİN DEĞDİĞİ HER YER GÜZELLEŞİYOR"

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ise, kadın eli değen her yerin güzelleştiğini söyleyerek, "18 yıldır AK Parti'nin tek başına iktidara giden bu yolda siz değerli dava arkadaşlarımızla hizmet yolunda yürümekten çok mutluyuz. İnşallah hep beraber Zerrin Güneş Başkanımızla bu davaya, bu hizmet kervanına beraber yürüyeceğiz. AK Parti bayrağını yine zirveye dikeceğiz. Kadın elinin değdiği yerde itina vardır, düzen vardır. Tıpkı Saltukova Belediyesi'nde olduğu gibi. Yaparsa, yine AK Parti yapar... Yaparsa, yine Zerrin Güneş yapar" şeklinde konuştu.

ÇOLAKOĞLU: "HER PROJENİN ALTINA İMZAMI ATIYORUM"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da, Zerrin Güneş'in projelerinin hepsinin arkasında olduğu söyleyerek, "Yeni Zelanda'da hain bir saldırı yaşadık. Orada hayatını kaybeden bütün Müslüman kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Saltukova'ya 5 yılda yapılan hizmetler yeterli mi? Tabi ki yeterli değil. Yine bu hizmetleri yapacak güç, AK Parti ile beraber Zerrin Güneş Başkanımda var. Başkanımızla beraber milletvekili olduğumuz zamandan itibaren Ankara'da kapı kapı dolaştık. 2020 itibari ile doğalgazımız, toplum sağlık merkezimiz ve 112 Acil Sağlık Merkezi'ni Saltukova'nın hizmetine kazandıracağız. Bunun sözünü veriyorum. Zerrin Başkanım halk için vaat ettiği, halk için yaptığı her hizmetin altına ben imzamı atıyorum" diye konuştu.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra katılanlara ikramda bulunuldu.

Editör: Pusula Gazetesi