Türkiye Kamu &[#]8211;Sen Devrek Temsilcisi ve Devrek Türk Eğitim -Sen Başkanı Cemalettin Yüceer nezaretinde Türk Sağlık &[#]8211;Sen Zonguldak Şube Sekreteri Aytaç Korkmaz, Devrek Türk Haber-Sen İlçe Temsilcisi Habip Dereli, Devrek Türk Büro &[#]8211;Sen İlçe Temsilcisi Ramazan Dernek ve Türk Diyanet Vakıf-Sen İlçe Temsilcisi Mehdi İpşir, Zonguldak Barosu Devrek Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Emrah Özmekik ve adliyede görev yapan diğer avukatları adliye binasında ziyaret ederek günlerini kutladılar.
Kamu &[#]8211;Sen Devrek Temsilcisi ve Devrek Türk Eğitim &[#]8211;Sen Başkanı Cemalettin Yüceer, &[#]8221;Ziyaretimizin amacı, &[#]8216;5 Nisan Avukatlar Günü&[#]8217; nedeniyle Devrek adliyesinde görev yapan arkadaşlarımızın bu özel günlerini kutlamak. Adliyede insanların haklarını savunmak için görev yapan avukat arkadaşların görevlerinin çok kolay olmadığının bilincindeyiz. Arkadaşlarımıza bizlere zaman ayırdıkları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz&[#]8221; dedi.
Avukatlar Günü nedeniyle kendilerine ziyarette bulunan Türkiye Kamu-Sen Yöneticilerine teşekkür eden Emrah Özmekik, &[#]8221;Devrek adliyesinde görev yapan avukat arkadaşlarımızın adına bizlerin günlerini kutlamak için buraya kadar zahmet vererek gelen, ilçenin çeşitli birimlerinde görev yapan ve aynı zamanda da sendikal anlamda mücadele eden memur temsilcilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi