ELVANPAZARCIK, TAŞKÖMÜRÜ'NÜ YAKTI!

ELVAN PAZARCIK 2 MAÇTA 2'NCİ GALİBİYETİNİ ALDI

Zonguldak'da sosyal etkinliklerle ön plana çıkan kulüplerin başında yer alan Elvanpazarcıkspor ilk kez mücadele ettiği 2. Amatör Kümeye iddialı başladı. İlk maçında Karamanspor'u 7-0 gibi farklı skorla mağlup eden Elvanpazarcıkspor ikinci maçta Kozlu Taşkömürüspor ile karşı karşıya geldi.

Elvanpazarcıkspor Kozlu Taşkömürüspor'u 2-0 mağlup ederek ikinci maçında da 3 puan alarak 6 puana yükseldi. Elvanpazarcıkspor'a galibiyeti getiren goller, Emre Can ve Şükrü Şen'den geldi. Elvanpazarcıkspor, Kozlu Taşkömürüspor galibiyetinin ardından Elvanpazarcıkspor şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi olduğunu gösterdi. Kozlu Taşkömürüspor ise ikinci maçından da puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

KARAMANSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

ÇAYDAMAR'A SÜRE YETMEDİ

Zonguldak 2. Amatör Küme Merkez Grubunda Çaydamarspor, Cumartesi günü Fener sahasında Karamanspor'la karşı karşıya geldi. Ligde hiç puanı bulmayan Karamanspor, rakibi Çaydamarspor'u 3-2 mağlup ederek ilk galibiyetini almanın sevincini yaşadı. Karamanspor, ikinci yarıda oyuncusu Şaban'ın kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Maça etkili başlayan Karamanspor ilk dakikalardan itibaren gol için yüklenen Karamanspor, 3'üncü dakika da Adem'in golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından farkı narttırmak için yüklenen Karamanspor, 16'ıncı dakika da Gökay'la durumu 2-0 getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Karamanspor soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıya aynı istek arzuyla başlayan Karamanspor, 46'ıncı dakika da Şaban'ın rakip oyuncuya yaptığı müdahale sonucunda maçın hakemi Bayram Tezeren'in ikinci sarıdan kırmızı kart vermesiyle 10 kişi kaldı. Karamanspor, 53'üncü dakika da Gökay'ın tekrar sahne almasıyla skoru 3-0'a getirdi. Çaydamarspor, 81 Rıfatcan ve 90'da Halim'le durumu 3-2 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Karamanspor, Çaydamarspor'u 3-2 mağlup etti.

SAHA: Fener Sahası

HAKEMLER: Bayram Tezeren[*][*], Emre Yılmazz[*][*], Orhan Yıldırım[*][*]

KARAMANSPOR: Tayfun[*][*], Tansel[*][*], Avni[*][*], Şaban[*][*], Soner[*][*](Dk.85 Tayfun[*][*]), Suat[*][*], Gökay[*][*], Mustafa[*][*], Adem[*][*](Dk.78 Ayhan[*][*]), Samet[*][*], Kudret[*][*]

ÇAYDAMARSPOR: Ömer[*][*](Dk.66 Kemal[*]), Nurllah[*][*], Halim[*][*], Talha[*][*](68 Faruk[*][*]), Cenk[*][*](Dk.46 Aytaç[*][*]), Rıfatcan[*][*], Ertan[*][*], Berat[*][*], Mustafa[*][*], Alim[*][*], Selami[*][*]

GOLLER: Dk.3 Adem, Dk.16,53 Gökay (Karamanspor), Dk.81 Rıfatcan, Dk.90 Halim (Çaydamarspor)

KIRMIZI KART: Dk.46 Şaban(Karamanspor)

Editör: Pusula Gazetesi