Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklete birlikte bindiği Taner Akman, olay sonrası şoka girerken sürücüyü kazadan bir dakika önce yavaş gitmesi konusunda uyardığını söyledi.
Ereğli Sanayi Sitesi B-Blok önündeki kavşakta meydana gelen trafik kazasında, İzzet Çelik yönetimindeki 67 M 8557 plakalı minibüs sanayi sitesinden çıkış yaparken 67 LC 846 plakalı 30 yaşındaki Tarık Çelik yönetimindeki motorla çarpıştı. Motoruna benzin aldıktan sonra dükkanına dönen Tarık Çelik, ağır yaralanırken motorun arkasında bulunan Taner Akman, hafif yaralar aldı.
Yere savrulan Tarık Çelik, belli bir süre yerde kaldıktan sonra olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken yolda can verdi. Kazadan sonra şoka giren minibüs şoförü İzzet Çelik, kazayı polislere anlatırken, "Ben yukarıdan geliyordum, sanayi bölgesinden çıkış yapacaktım ama karşıdan gelen motoru gördüm. O da beni gördü, sanırım acemiydi. Sendeledi, birden fren sıktı, fren sıkınca motor altından kayarak arabanın altına girdi" dedi.
Sanayi bölgesinde bu tür kazaların hep yaşandığını ama bu zamana kadar hiçbir önlem alınmadığını söyleyen esnaf, yetkililerden bu konuda biraz daha dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi.
Tarık Çelik´in cansız bedeni devlet hastanesi morguna kaldırılırken sürücü gözaltına alındı.
Editör: Pusula Gazetesi