Yeşilay Zonguldak Şubesi Başkanlığı tarafından "1-7 Mart Yeşilay Haftası" etkinlikleri kapsamında Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde "Bağımlılıklara Karşı Sporun Önleyici Etkisi" temalı karikatür sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Serginin açılışına; Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Genel Sekreteri Hayri Bulazar, Özel Level Hastanesi Koordinatörü Dr. Murat Koca, Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, Yeşilay Zonguldak Şubesi Başkanı Uzman Dr. Fatih Akca ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ardından bir açıklama yapan Yeşilay Zonguldak Şubesi Başkanı Uzman Dr. Fatih Akca, "Yeşilay Genel Merkezimiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Uluslararası Bağımlılıklara Karşı Sporun Önleyici Etkisi' temalı karikatür yarışması sonuçlandı. Düzenlenen yarışmada jüri tarafından sergilenmeye değer bulunan eserleri, biz Zonguldak halkıyla buluşturmak istedik ve bu nedenle karikatür resim sergimize tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi