Karabük İl Genel Meclisi Nisan ayı ilk toplantısı yapılırken, toplantıda İl Daimi Encümeni ve İhtisas Komisyonlarının seçimleri yapıldı.
Karabük İl Genel Meclisi Nisan ayı ilk toplantısı Meclis Başkanı Hüsnü Özcan Başkanlığında Özel İdare binası toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda, 1 yıllık görev süresi dolan İl Daimi Encümeni ve İhtisas Komisyonlarının seçimi yapıldı. İl Özel İdare Binası Meclis toplantı salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Hüsnü Özcan, "Bir yıldır İl Genel Meclisi´nde görev yapıyoruz. Bir yıl boyunca hep birlikte çok güzel işler başardık. Meclise gelişimizin üzerinden 1 yıl geçmesi nedeniyle komisyon üyeliklerimize yeniden seçim yapılacaktır" dedi.
Daha sonra 5 İl Genel Meclisi üyesinden oluşan İl Daimi Encümen üyeliği seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçim sonunda Ahmet Sözen, Ergün Özgün, İsmet Alıcı, Ahmet Koç ve Recep Başdağ 1 yıllık süre ile İl Daimi Encümenine seçildiler. İl Daimi Encümeni seçimlerinin ardından İhtisas Komisyonlarının seçimine geçildi. İhtisas Komisyonunda yer alan Plan Bütçe Komisyonu 7 kişiden oluştu. Bu Komisyona Hüsnü Özcan, Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Ören, Ahmet Karabacak, İsmet Alıcı, Ahmet Koç ve Muharrem Öter seçildiler. İmar Bayındırlık Komisyonuna ise, Hasan Yıldırım, Recep Başdağ, Musa Şerefli, Ali Tekin, Hüsnü Özcan, Ergün Özgün, Ahmet Koç, Çevre Sağlık Komisyonuna Ergün Özgün, Recep Başdağ, Ahmet Koç, Mehmet Kasapoğlu, Ahmet Sözen, Eğitim Komisyonuna Muharrem Öter, Mehmet Ören, Ahmet Sözen, Mehmet Kasapoğlu, İsmail Alparslan, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Oğuz, Musa Şerefli, İsmail Alpaslan, Recep Başdağ, Gençlik Spor Komisyonuna Ahmet Sözen, Recep Başdağ, Seyfettin Dinken, Ergün Özgün, Musa Şerefli, İdari İşler Komisyonuna Seyfettin Dikmen, Musa Şerefli, Mehmet Ören, Hüsnü Özcan, İsmail Alpaslan, Tarım Komisyonuna İsmet Alıcı, Ergün Özgün, Seyfettin Dinken, İsmail Alpaslan, Muharrem Öter seçildiler. İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantısında iki komisyon daha kuruldu. Bunlardan ilki olan Köylere Yönelik Hizmet Komisyonuna, Hasan Yıldırım, Muharrem Öter, Mehmet Ören, Ahmet Sözen, İsmet Alıcı seçilirken, yeni kurulan Meclis Kararlarını Takip ve İzleme Komisyonuna ise Seyfettin Dikmen, Ergün Özgün, İsmail Alpaslan, Ahmet Sözen ve Recep Başdağ seçildiler. Yapılan seçimlerden sonra bir konuşma daha yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, "Tüm komisyon üyeliklerimizi oy birliği ile seçtik. İl Genel Meclisimiz çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. Bunda sonra da bu şekilde çalışacağını tahmin ediyorum. 1 yıl daha komisyon üyeliklerine seçilen tüm arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi