Merkez Hakem Kurulu hafta sonu çeşitli profesyonel ve Bölgesel Amatör Liglerde Zonguldaklı hakem ve gözlemcilere görev verdi. Zonguldak B Klasman Yardımcı Hakemi Emir Kılıçarslan, TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakaları kapsamında Cumartesi günü saat 14:30'da 15 Temmuz Stadı'nda oynanacak Sancaktepe Belediyespor- Utaş Uşakspor A.Ş karşılaşmasında 2. Yardımcı Hakem olarak görev alacak. B Klasman Yardımcı Hakem İsmail Taygun Tasalı ise TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakaları kapsamında Fethiye İlçe Stadı'nda oynanacak Fethiyespor- Tuzlaspor A.Ş karşılaşmasında 2. Yardımcı hakem olarak bayrak sallayacak. Karşılaşma Cumartesi günü saat 14:30'da başlayacak.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Cumartesi günü saat 14:30'da oynanacak Silivrispor- Nazilli Belediyespor karşılaşmasını Zonguldak C Klasman Hakemi Eren Gökmen yönetecek. Bölgesel Yardımcı Hakem Erdinç Yaman, BAL 6'ncı Grup'ta Pazar günü oynanacak Kırklareli Büyük Anadoluspor- Ankara DSİ Spor karşılaşmasında yardımcı hakem olarak yer alacak.

U-21 1. Lig müsabakaları kapsamında oynanacak Osmanlıspor FK- Gazişehir Gaziantep FK müsabakasının hakemlerinin tamamı Zonguldak Bölgesi'nden. Bölgesel Hakem Ayetullah Aslan karşılaşmada orta hakem olarak yer alacak. Aslan'ın yardımcılıklarını ise Bölgesel Yardımcı Hakemler Arif Emre Harmanbaşı ve İbrahim Kandemir yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Furkan Çakır yerine getirecek. Karşılaşma cumartesi günü oynanacak.

Zonguldak Bölgesel Gözlemcisi Osman Ender Bulut ise U-21 1. Lig'de Pazar günü oynanacak Boluspor-İstanbulspor A.Ş müsabakasında görevlendirildi.

Editör: Pusula Gazetesi