Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen ve okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Okullararası Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

48 takımın katıldığı Yıldızlar Futsal İl Birinciliği müsabakalarında başarılı bir performans gösteren Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu oynadığı 8 maçta 8 galibiyet alarak şampiyonluğa ulaştı. Final Maçında Ziya Gökalp Ortaokulu ile karşılaşan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu maçta baştan sona üstün oynayarak 4-1'lik galibiyetle şampiyonluğa uzandı.

Turnuva boyunca oynadığı 8 maçta rakip kaleleri 47 kez sarsan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu kalesinde ise yalnızca 4 gol gördü.

Sarayspor bünyesinde oynayan oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun bu başarısı ses getirdi. Turnuva sonunda şampiyon Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun yanı sıra dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi.

TURAN ALTUNTAŞ'TAN TEŞEKKÜR
Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni ve Spor Sporları Koordinatörü Turan Altıntaş "Yengilgisiz şampiyon olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu sporcularımızı gönülden kutluyorum. Emeği geçen başta Nevzat Küçükkaya hocamız olmak üzere bizi final maçında yalnız bırakmayan Okul Müdürümüz Hakan Acar'a, desteklerini esirgemeyen Çetin Şentürk'e teşekkür ederiz" dedi.

İSTİKLAL MARŞI'NI EN GÜZEL CELAL MERT ÇAMLIBEL OKUDU

Öte yandan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallesi'nde bulunan İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasında tüm okulları geride bırakarak İstiklal Marşını en güzel şekilde okuyup jüriyi etkilen Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 5-H sınıfı öğrencisi Celal Mert Çamlıbel birinci oldu.

OKUL MÜDÜRÜ HAKAN ACAR GURURLANDI

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunun aynı günde elde ettiği bu iki önemli başar Müdürü Hakan Acar'ın yanı sıra tüm öğretmen ve öğrencilerin de gurur kaynağı oldu. Okul Müdürü Hakan Acar "Gerek Yıldızlar Futsal İl Şampiyonu olan öğrencilerimizi, gerekse İstiklal Marşı'nı en güzel okula yarışmasında birinci olan öğrencimiz Celal Mert Çamlıbel'in yanı sıra bu başarıların gelmesinde emeği olan öğretmenlerimizi okulumuz adına gönülden tebrik ediyorum. Çok daha çalışıp, daha büyük başarılar elde etmek üzere doğru yolda ilerleyemeye devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi