Demokratik Sol Parti (DSP) Zonguldak Belediye Başkanı adayı Nurhan Başoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte D All İn isimli cafe/barda kahvaltı programı düzenledi.
Başoğlu'nun programına DSP İl Başkanı Sercan Günarslan, meclis üyesi adayları Zeki Çolak, Cevat Laçin ve Cihan Yılmaz katıldı.

DSP'nin Başkan Adayı Nurhan Başoğlu, Cumartesi günü aday tanıtım ve proje lansmanı yapacağını belirterek İsmail Eşref' in adaylığı sürecini anlattı.
Başoğlu, açıklamasında şunları söyledi:
"Eşref'e teklif götürdüğümüzde kendisi 8 yıl uzak kaldığını söyledi. Daha önce kendisi için yaptığımız anket çalışmasını yine yapmamızı istedi.Biz anket yaptık. Sonuç iyi çıktı. Kendisi son anda aday olmayacağını açıkladı. Ailesinin adaylığına karşı çıktığını belirtti. Aynı zamanda kendisini yorgun hissettiğini söyledi. Bende kendisine saygı duyduğumu söyledim. İsmail Eşref serüveni böyle bitti. Kendisinden CHP' den tehdit aldığını ya da baskı yapıldığı yönünde bir şey duymadım. Diğer adayların vaat ettiği projeleri biz zaten gerçekleştirdik. Şu fiyatlarını düşüreceğiz. Sahil kentiyiz. Deniz ve sahil projelerimiz olacak. Halkımız için yeni projelere aldanmasın. Lavuar Alanı projemiz var. Yarışmada birinci olan projeyi gerceklestireceğiz. Trafik sorununu çözeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi