AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı Belediye Başkan Adayları Ali Bektaş ve belediye meclis üyeleri listesinin tanıtımını yaptı.

Aday tanıtım programına AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 'Dağlara küstüm Ali' türküsüyle kürsüye çıkan Ali Bektaş, alkış ve ıslıklarla karşılandı.

Bektaş, konuşmasında diğer partilerin adaylarının yanlış propaganda yaptıklarını ifade ederek "Hikaye anlatıyorsunuz. Anlatamayan insanlar iki şey yapar. Aslı olmayan şeyleri yapar, karalar, çamur at izi kalsın. Mezarlığı TOKİ'ye sattığımızı söylüyorlar. Bu kadar yalan olmaz. 31 Mart akşamına kadar çok çalışalım. Dedikodu olmayacak. Hizmet üreteceğiz. Öyle bir belediyecilik yapacağız ki insanlar yaşama sevincinin ne olduğunu görecek. Söz veriyorum" dedi.

TOSUN: "KOZLU'DA TARİHİ BİR OYLA SEÇİMİ KAZANMAK İSTİYORUZ"

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, programdaki konuşmasında şunları söyledi; "Partimizin kurtulduğu 2001 yılından beri her girdiğimiz seçimden oylarımızı arttırarak birinci çıktık. Bu seçimde de Kozlu'da rekor kırmaya hazır mısınız? Kozlu Zonguldak'ın parlayan yıldızı oldu. Emeği geçen eski başkanlarımızdan Allah razı olsun. Vekillerimiz burada değiller meclis başkanı seçimindeler. Selamları var. Teşkilatlarımız sahada çalışıyor. Biz kozlu için elimizden gelen ne ise onu yaptık. Kozlu'da tarihi bir oyla seçimi kazanmak istiyoruz ve bu ışığı sizde görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Kimsenin gönlü kırılmasın. Birlik olduğumuz zaman burada tarih yazacağız bizde Kozlu için elimizden geleni yapacağız."

Hizmet ve gönül belediyeciliği yapacaklarını belirten Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, şunları söyledi:

"Gönül belediyeciliği yapacağız. Nedir görül belediyeciliği, Burada kimin derdi varsa, berede hasta varsa, sıkıntı varsa, sorun varsa. O hastanın sorunu çözebilmektir gönül belediyeciliği. Üniversite bitirmiş gençleri iş sahibi yapmaktır gönül belediyeciliği. İş aş ve ekmek vermektir gönül belediyeciliği. Laf olsun diye belediye başkanı olunmaz. Biz gönüllere girdik. Gönül Belediyeciliği yapacağız. İnsanımızı seviyoruz. Hizmet Belediyeciliği yapacağız. İlk belediye başkanı seçildiğimde 36 yaşındaydım. O günlerde bir acemiliğim vardı. Bugün daha iyiyiz. 11 yıl madencilik yaptım. Herkesi sağ salim evine gönderdim. İlk döneminde. İller Bankası'ndan bir kuruş gelmiyordu. İkinci dönemde ise daha farklı yöneticilik yaptım. Daha sonra DSP'den Ak Partiye transfer oldum. Kozlu'yu ben ilçe yaptım. Sağ olsunlar. Beş yıl mola verdim. Bu döneme geldik. Diğer rakiplerimiz propaganda yapıyorlar. Ama yanlış yapıyorlar. Diğerlerinin kaynak üretme kabiliyeti de yok. Hikaye anlatıyorsunuz. Anlatamayan insanlar iki şey yapar. Aslı olmayan şeyleri yapar, karalar, çamur at izi kalsın. Mezarlığı TOKİ'ye sattığımızı söylüyorlar. Bu kadar yalan olmaz. Gerçekten çok güzel ve yapılabilir projelerimiz var. Merkez hükümetten destek ile yapacağız. Nüfusumuz 60 bine 70 bine yükselecek. İnsanların yaşama alanları yükselecek. Yapacaklarımızla ilgili hiçbir kaygınız olmasın. Zonguldak'ta hayal kırıklığı yaşatmadım. Zonguldak hata yaptı. Kozlu inşallah Allah korusun hata yapmaz. Siz beni mutlu ettikten sonra. benim sizleri mutlu etmek boynumun borcu olsun. Her işçinin işsizin sorunu ve onlara iş bulmak benim görevim. Rakip partiler Kozlu'yu yönetmeye bile talip değiller. Bizler gönüldaşız. 31 Mart akşamına kadar çok çalışalım. Dedikodu olmayacak. Hizmet üreteceğiz. Öyle bir belediyecilik yapacağız ki insanlar yaşama sevincinin ne olduğunu görecek. Söz veriyorum."

KOZLU BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI ŞÖYLE
1. Hüseyin Yılmaz
2. Şevket Akman
3. Şennur Danış
4. Ümit Karaarslan
5. Deniz Yayalar
6. Serkan Günay
7. Hasan Bayram
8. Özcan Çelik
9. Oğuzhan Bayrak
10. Rüstem Özdemir
11.Hicran Kuru
12. Mehmet Candaş
13. Muhammet Kurt

KONTENJAN:

  1. Hatice Girgin
    2. Muharrem Karakuş


Editör: Pusula Gazetesi