Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesinde etkili iletişim hakkında konferans düzenlendi. Devrek Anadolu Lisesi okul Aile Birliği tarafından organize edilen ve AKM Toplantı Salonunda iki aşamada gerçekleştirilen programda, Etkili ve Güzel Konuşma Sanatı Uzmanı Mehmet Çömez tarafından davetlilere günümüzde Türkçenin en güzel ve en doğru biçimde nasıl kullanabilir konuları üzerinde incelikleri sundu.
İki gün ilçede konferans verecek olan Uzman Mehmet Çömez ilk günde büyüklere konu ile ilgili konferans verirken ikinci günde ise Devrek Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrenciler için aynı konular hakkında bilgiler verdi. Gerçekleştirilen konferansta davetlilere, Türkçe&[#]8217;yi en güzel ve en doğru biçimde kullanma, daha etkileyici konuşma ve doğru anlaşmanın gerçekleşmesi, olumlu iletişim kurma becerisi, özgüven ve güçlü bir kimlik kazanma, çevredeki insanlara güzel ve etkili konuşmasını öğretme konuları üzerinde durulurken Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yetkilileri bu tür etkinliklerin aralıklarla devam edeceklerini söyledi.
Düzenlenen konferansa Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Anadolu Lisesi Müdürü Adem Kapucu, Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Program sonunda okul yetkilileri tarafından konuşmacı Mehmet Çömez&[#]8217;e katkılarından dolayı Devrek Bastonu ve plaket hediye edildi.
Editör: Pusula Gazetesi