Çaycuma Müftüsü Ayhan Ermiş, beraberinde Dokap Siteler Cami Yaptırma Derneği Başkanı Naim Eren ile Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Karakuş ile Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ile görüş alışverişinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Özkütük ve Meclis Üyesi Sedat Kara'nın da hazır bulunduğu ziyarette Çaycuma'nın genel ve ekonomik durumu ile ilgili değerlendirmeler yapıldı ve Yeni Mahalle Dokap mevkisinde yapımına başlanacak olan "Dokap Siteler Camisi" ile bilgiler ve gelişmeler paylaşıldı.

Çaycuma'nın yerleşim açısından yoğun yerlerinin başında gelen Dokap mevkiindeki cami ve sosyal etkinlikler için uygun bir mekan olarak tasarlanan Dokap Siteler Camisi'nin en kısa zamanda temelinin atılacağını belirten Dernek Başkanı Naim Eren çalışmalar için destek istedi.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu da Oda olarak Çaycumalılara hizmet edecek her türlü güzel çalışmadan memnuniyet duyduklarını belirterek şunları söyledi: "Sayın Müftümüzün ziyareti vesilesi ile yapılan çalışmalardan da haberdar olduk ve bu çalışmaları memnuniyetle karşıladık. Elbette üzerimize düşeni yapacağız. O mevkide ikamet edenlerin ibadetlerini daha rahat yapmalarına vesile olacak Dokap Siteler Camisi'nin hayırlı olmasını dilerim."

Editör: Pusula Gazetesi