Karabük´e gelen Kredi Yurtlar Kurumu Yönetim Kurulu üyeleri Vali Nurullah Çakırı ziyaret etti.
Karabük Üniversitesi´nde gerçekleştirilen Kredi Yurtlar Kurumu Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Vali Çakır´ı makamında ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ziyaret öncesi Valilik Şeref Defterini imzaladı. Ardından makama geçen Prof. Dr. Özen, Gazi Üniversitesi Rektörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rıza Ayhan, Karabük Üniversitesi Rektörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim Genel Müdürü
ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çalık, Vakıflar Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Beyazıt, Maliye Bakanlığı BÜMKO Daire Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Koç ile Öğrenci Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Pınar Aktaş, Vali Çakır ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.
Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Özen Vali Çakır´a bir plaket takdim etti. Vali Çakır da ziyaretleri anısına Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine içinde Karabük´ü tanıtıcı materyallerin olduğu birer çanta hediye etti.
Editör: Pusula Gazetesi