Zonguldak hakemleri ve gözlemcilere MHK tarafından hafta sonu oynanacak müsabakalarda görev verildi. Zonguldaklı 6 hakem ve 2 gözlemcisi bu hafta 5 müsabakada görev alacak.

Zonguldak B Klasman Yardımcı Hakemi Emir Kılıçarslan, Pazar günü TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanacak Etimesgut Belediyespor- Pendikspor karşılaşmasında yardımcı hakem olarak bayrak sallayacak. Zonguldak C Klasman Hakemi Eren Gökmen ise Spor Toto 3. Lig'de oynanan Tire 1922 Spor- Artvin Hopaspor müsabakasını yönetecek. Karşılaşma Cumartesi günü oynanacak.

Bölgesel Amatör Lig müsabakaları kapsamında 5'inci grupta oynanacak 1970 Hisarspor- Medcem Silifke Belediyespor karşılaşmasında ise 4 Zonguldak Hakemi görev alacak. Karşılaşmayı Bölgesel Hakem Furkan Güney yönetecek. Güney'in yardımcılıklarını ise Bölgesel Yardımcı Hakemler Arif Emre Harmanbaşı ve İbrahim Kandemir yapacak. Aynı müsabakada Zonguldak Bölgesel Hakemi Oğuzhan Keçeci ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta Pazar günü oynanacak olan 1926 Polatlı Belediyespor- Karaman Belediyespor müsabakasında Bölgesel Gözlemci Halil Hakan Başer gözlemcilik yapacak. Bölgesel Gözlemci Serkan Keleş ise Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta Pazar günü oynanacak Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor- Sinopspor müsabakasında gözlemci olarak yer alacak.

Zonguldaklı hakem ve gözlemcilere Pusula Spor Servisi olarak başarılar diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi