Zonguldak Maden İş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Baki Kahyaoğlu, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı&[#]8217;na aday olduğunu açıkladı.
Maden İş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Baki Kahyaoğlu, düzenlediği basın toplantısında ZESOB&[#]8217;a aday olduğunu açıkladı. 2010 yılının esnafların seçim yılı olduğunu dile getiren Kahyaoğlu, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ta yaklaşık 25 bin civarında esnafı temsil eden, 30 meslek odasının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Mayıs ayındaki Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği&[#]8217;nin Başkanı&[#]8217;nı seçmeye hazırlanıyor. Ben de Zonguldak Maden İş Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı olarak, Mayıs ayında yapılacak seçimlerde, Zonguldak Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı&[#]8217;na adayım&[#]8221; dedi.
Esnaf ve sanatkarların yeterli düzeyde temsil edilemediğini öne süren Kahyaoğlu, &[#]8220;SSK prim ödeme kolaylıkları, yatırım ve pazarlama imkanları sağlayan yasalarımızı daha iyi bildiğimiz için, esnafımızın bu imkanlardan istifade etmesi için adaylığımı koyuyorum. Zonguldak Esnaf Odaları Birliği ile meslek odalarımız ve üyelerimiz arasında bilgisayar ağı kurarak, esnaf birliğini daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturacağız&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi