TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor deplasmanda Şanlıurfaspor'u 1-0 yenerek çok önemli bir galibiyete imza attı. İkinci yarının ilk üç maçında rakipleri ile berabere kalan Zonguldakspor, son iki haftadır kaybeden Şanlıurfaspor karşısında 90 dakika boyunca etkili futbol oynadı. Maçın Hakemi Sabit Selvi Semih Karadeniz'in golünü ofsayt gerekçesiyle iptal etti, 2 tanede yüzde yüz penaltısını vermedi. Bir çok gol pozisyonu yakalayan Zonguldakspor'da rakip Şanlıurfaspor'un ataklarını defans ve kaleci Sinan Ören başarıyla önledi, rakibe gol şansı vermedi.

Zonguldakspor bu galibiyetle puanını 26'ya yükselterek derin bir nefes aldı, şeytanın bacağını kırarak ikinci yarıda oynadığı 4 maçta ilk galibiyeti alarak büyük moral buldu.

MAÇIN KRİTİK ANLARI

Dk. 9 Turan Yılmaz sol kanattan getirdiği topu Semih Karadeniz'e verdi. Semih güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Ancak maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 1 metre geriden çıkan Semih'in golünde ofsayt olmadığı görüldü.

Dk.22 Sol kanattan etkili gelen Şanlıurfaspor'da Ömer'in ceza sahası içinde vurduğu topu Sinan başarıyla önledi.

Dk.45+3 Zonguldakspor'da Okan Eken'e ceza sahası içinde yapılan hareket sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi. Okan Eken penaltıyı gole çevirdi ve ilk yarı bu skorla bitti.

Dk.48 Şanlıurfaspor'da Can'ın kafa vuruşu direkten oyun alanına döndü.

Dk.54 Zonguldakspor'da Hüseyin Yılmaz'ın kullandığı kornere Kamil İçer kafa vurarak altı pasın içine düşürdü, topa Emre Kara vurdu rakip futbolcunun eline çarparak kornere gitti. Hakem bu pozisyonda yüzde yüz penaltıyı vermedi.

Dk.76 Zonguldaspor'da Hüseyin Yılmaz'ın sol çaprazdan çektiği şut direkte patladı.

Dk.78 Şanlıurfaspor'da Ömer'in serbest vuruşu az farkla auta gitti.

Dk. 85 Şanlıurfaspor'da sağ kanattan gelen topa İbrahim kafa vurdu, top az farkla üstte auta gitti.

Dk.90+3 Şanlıurfaspor'da Halil ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü

1-0 Zonguldakspor'un kazandığı karşılaşmada kötü yönetim gösteren maçın hakemi Sabit Selvi Zonguldakspor'un bir golünü ofsayt gerekçesiyle iptal etti, 2 tane de yüzde yüz penaltısını vermedi.

Editör: Pusula Gazetesi