Karabük´ün Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü köyünde, dedesinin evine giden 2 kuzenin üzerine televizyon düştü. Olayda 2 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede öldü.
Edinilen bilgiye göre, Bostanbükü köyünde dedeleri Aydın Kırıkkaya´ya giden Livanur Topsakal (2) ve Ertan Aydın Kırıkkaya (4) evde oyun oynadıkları sırada oturma odasında bulunan 84 ekran televizyon üzerlerine düştü. Yaralanan Topsakal ve Kırıkkaya, Karabük Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi´ne kaldırıldı. Karabük Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi´nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkaya taburcu edilirken, durumu ağır olan Topsakal Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne sevk edildi.
Topsakal, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Topsakal´ın cenazesi dedesinin evine getirildiği sırada akrabaları sinir krizleri geçirdi. Bu esnada evin balkonundan kazadan yaralı olarak kurtulan Ertan Aydın Kırıkkaya, kango tipi aracın bagaj kısmında duran kuzeni Topsakal´a son kez bakarak veda etmesi yürekleri dağladı.
Topsakal, Bostanbükü köy mezarlığında toprağa verildi.
Editör: Pusula Gazetesi