Devrek&[#]8217;te aktif faaliyet gösteren Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Haber-Sen temsilcilerinden oluşan heyet, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilkini Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Öncel´e yaptı. Başhekim Mehmet Öncel, konfederasyon üyelerine yeni yapılacak hastane hakkında bilgi verdi. Öncel, hastane inşaatının bu sene içerisinde başlayacağını, mevcut hastanenin ise TOKİ´ye verileceğini kaydetti.


Kamu-Sen üyeleri, İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün´ü de ziyaret etti. Nurgün, Kamu-Sen üyeleri ile sohbet etti.


Heyet, Kaymakam Hüseyin Öner´i de ziyaret etti.


Kamu-Sen Konfederasyonu temsilcileri, "Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu´na bağlı iş kolları olarak amacımız memurların haklarını korumak eşit iş yapan memurlara ücret ve haklar konusunda eşit davranılmasını sağlamaktır.


Bizler hiç kimsenin makam olarak hak etmediği mevkilere gelmesi taraftarı değiliz. Herkes hakkı ve alın teriyle gelmiş olduğu makam ve mevkiinin hakkını layıkıyla vermesi gerektiğini düşünmekteyiz" dedi.


Kaymakam Hüseyin Öner temsilcilere görevlerinde başarılar diledi.


Konfederasyon üyeleri daha sonra Tapu Müdürü Ömer Aycan, Kadastro Müdürü Mehmet Selim Alabaş, Postane Müdürü Zeki Çakar, Sağlık Gurup Başkanı Ali Rıza Türkbay´ıda makamlarına ziyaret gerçekleştirdi.


Gerçekleştiren ziyaretlere katılan Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Cemaletin Yüceer, Türk Büro-Sen Temsilcisi Ramazan Dernek, Türk Sağlık-Sen Yöneticisi Aytaç Korkmaz, Türk Diyanet Vakıf-Sen Temsilcisi Mehdi İpşir, Türk Haber-Sen Temsilci Habip Dereli, ilerleyen günlerde de memurların dertlerini ellerinden geldikleri kadar kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceklerini kaydettiler.

Editör: Pusula Gazetesi