İl Özel İdaresi&8217;nde düzenlenen hizmet içi eğitim çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez seminer &8220;Protokol, Görgü Kuralları ve Ast-Üst İlişkileri&8221; konusunda düzenlendi. İl Özel İdaresi 2010 yılı eğitim planı doğrultusunda gerçekleşen seminerde Özel İdare Yazı İşleri Müdürü Turgut Demirbağ konuşma yaptı. 1,5 saat süren seminer katılan personel tarafından ilgiyle takip edildi.




Faydalı olacak




Özel İdare Çok Amaçlı Salonu&8217;nda düzenlenen ve uygulamada karşılaşılan sorunların dile getirildiği seminerin soru-cevap şeklinde geçmesinin anlaşılır ve verimli olmasını sağladığını belirten Yazı İşleri Müdürü Turgut Demirbağ, Protokol, Görgü Kuralları ve Ast-Üst İlişkileri ile ilgili seminerin katılım ve ilgi olarak iyi geçtiğini ve faydalı olacağını söyledi.


Görüş alışverişi yapıldı




Seminerde söz alan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, değerlendirme ve kapanış konuşmasını yaparak eğitimci ve katılımcılara teşekkür etti. İl Özel İdaresine bağlı birim müdürleri ve personelin katılımıyla gerçekleşen hizmet içi eğitim semineri karşılıklı görüş alış verişi ile sona erdi. Kayış, eğitim çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde değişik konularda yeni seminerler düzenleyeceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi