Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, Muharrem Akdemir'in gözlerinin içine bakarak "Zonguldak Belediyesi'ni sizden devralmak istiyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdemir ise ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini belirterek, başarılar diledi.

ALAN: "BİR ÇOK KEZ ZİYARETE GELMİŞTİM, BU KEZ FARKLI AMAÇ İÇİN GELDİM"

Dr. Alan, ziyarette şöyle konuştu; "Bizleri kabul ettiği için belediye başkanımıza teşekkür ederiz ve kendisine başarılar dileriz. Sonrasında belediye çalışanlarımızı ziyaret edeceğiz. Daha önce de belediyeyi bir çok kez ziyarete gelmiştim, bu kez farklı amaç için geldim. 31 Mart seçimlerinde Zonguldak'ımız için yarışıyoruz bu bir hizmet yarısıdır. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eylesin. Bizler Zonguldak Belediyesi'ni devralmak istiyoruz, daha iyi hizmetler vermek istiyoruz ve Muharrem başkanımızın yaptıklarını daha da ileriye taşımak istiyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı Zonguldak 'ımız için ülkemiz için bizler için hayırlısı neyse o olur."

AKDEMİR: "SEÇİMLERİN SEVİYELİ GEÇECEĞİNE İNANIYORUM"

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise ziyaret için teşekkür ederek şöyle konuştu; ''31 Mart seçimlerinde yerelde iktidara ulaşmak gerçekten önemli. Kurulduğundan bugüne kadar görev yapan tüm belediye başkanlarımız gerçekten Zonguldak adına güzel şeyler yapmaya çalıştılar imkanlar ölçüsünde. Herkesin emeği ve katkısı var ve bu hiçbir zaman yadsınamaz. Her aday da belediyeyi yönetebilmek adına güzel hizmetler yapabilmek adına kendisine konuya adapte ediyor. Zonguldak gerçekten çok farklı bir şehir. Siyasetin politikanın erdemli düzeyli, bizim kültürümüze yakışır, bizim insanımıza yakışır şekilde yürütülmesidir önemli olan. Politika yapanlara daha da bir önem verecektir diye düşünüyorum. Seçimlerin zaten böyle geçeceğine inanıyorum. Seçimlerin dostluklar içerisinde kardeşlikler içerisinde daha seviyeli ve daha olgun bakarak birbirimize geçeceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum."

Editör: Pusula Gazetesi