Doğan ve Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) uzun yıllar muhabir, büro şefi ve Zonguldak bölge müdürü olarak görev yapan Ersin ercan, DHA Ankara Haber Müdürü olarak atandı. DHA'nın son dönemde merkez kadrosunda büroların yeniden yapılandırılması çalışmasında rol alan Ersin Ercan, Ankara Haber Müdürü olarak göreve getirildi. Ankara Büro'nun yeniden yapılandırılması süreci, Tuba Atav'ın Genel Müdür Yardımcısı ve Ankara Temsilcisi olarak atanması ile başladı. Ercan, proje kapsamında muhabir kadrosu da genişleyen Ankara Büro'da yeni görevine başladı.

ZONGULDAK'A HİZMET ETTİ, BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTU

Ersin Ercan, mesleğe 1998 yılında DHA Bolu Bürosu'nda muhabir olarak başladı. 2008 yılında DHA Zonguldak Büro Şefi ve ardından Zonguldak, Bolu, Kastamonu, Bartın ve Karabük illerini kapsayan Zonguldak Bölge Müdürü olan Ercan, 2015 yılında Bolu Büro Şefi olarak atandı. 2017 yılının Aralık ayında yönetim değişikliği ile birlikte işten ayrılan Ercan, 5 ay sonra Salih Zeki Sarıdanişmet'in Genel Müdür olması ile tekrar DHA ailesine döndü. İstanbul kadrosunda işe başlayan Ercan, Bursa, Diyarbakır, Samsun, Kayseri gibi büroların yeniden yapılandırılması çalışmasında görev yaptı. Ersin Ercan, geçtiğimiz gülerde ise DHA Ankara Haber Müdürü olarak atandı.

Zonguldak'ın önemli değerleri arasında yerini alan ve Zonguldak'ın sevgisini kazanan Ersin Ercan'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi