Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden ve kümede kalma savaşı veren Kozlu Belediyespor saha ve seyircisi önünde zirve hesapları yapan Muslu Belediyespor'u konuk etti. İkinci yarının ilk karşılaşmasında her iki takımda sahaya kazanmak için çıktı. Devre arasında yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendiren Kozlu Belediyespor ve Muslu Belediyespor karşılaşmasının 90 dakikası adeta nefesleri kesti. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmanın 15'nci dakikasında Muslu Belediyespor Gökhan'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Kozlu Belediyespor genç kadrosu ile ikinci yarıda rakip Muslu Belediyespor karşısında adeta tek kale oynadı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Kozlu Belediyespor yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince dönen toplar Muslu Belediyespor için kontra atağa dönüştü.

MAÇIN SON DAKİKALARINDA TANSİYON YÜKSELDİ
Kozlu Belediyespor aradığı golü bir türlü bulamayınca Muslu Belediyespor skoru korumak için büyük mücadele verdi. Maçın 88'nci dakikasında Muslu Belediyespor'un orta saha oyuncusu Cengiz, rakip futbolcunun ayağına basınca maçın hakemi Deniz Kardaş tarafından kırmızı kartla oyun dışına atıldı. 90'ncı dakikada ise Kozlu Belediyesporlu futbolcu Berkay rakibine yaptığı faulün ardından itirazlarını sürdürünce direkt kırmızı kartla ihraç edildi. Bu kartın ardın ise saha adeta karıştı. Karta itiraz eden Berkay'ın Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar ve takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından da tartışmalar devam etti.

Karşılaşma Muslu Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Muslu bu galibiyetle puanını 20 puana ulaşırken, Kozlu Belediyespor ise 7 puanda kaldı.

Editör: Pusula Gazetesi