Gökçebey Özel Yakın İlgi Özel Eğitim Okulu öğrencileri, Orman Haftası´na katkıda bulunmak amacıyla fidan dikti. Fidan dikim törenine Kaymakam Çetin Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Çelik, okul personeli ve öğrencileri katıldı.
Okul Müdürü Onursal Aydın 2006 yılından itibaren zihinsel, bedensel ve işitme engelli öğrencilere hizmet verdiklerini söyleyerek;
"Eğitim her engeli aşar mantığı ile öğrencilerimizle bir bütün olup çeşitli faaliyetlerde bulunmaktayız.
Mili servetimiz olan ormanlarımızı korumak hepimizin görevidir. Ülkemizin her daim yeşillenmesi dileği ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum "diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen konuşmasında; "Orman ve ağaç sevgisi, doğumdan ölüme kadar muhtaç olunan en değerli varlıktır. Doğa ile bütünlük insan sağlığı açısından son derece önemlidir.
Bu tür faaliyetler ormanları korumak adına düzenlenmelidir. Diktiğimiz fidanların gelecekte kocaman bir ağaç olmasını temenni ediyorum" dedi.
Gökçebey Kaymakamı Çetin Kılınç ise orman ve ağaç sevgisinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla bu tür faaliyetleri düzenleyenlere teşekkür etti.
İlk fidanı Kaymakam Kılınç dikerken öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Okul öğrencileri araziye 50 adet fıstık çamı ve gül fidanı dikti.
Editör: Pusula Gazetesi