Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor Cumartesi günü 14.15'de Kilimli Belediyespor ile Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Çaydeğirmeni Sahası'nda Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Yüksek Okulu öğrencilerinin oluşturduğu futbol takımı ile bir hazırlık maçı oynayan Çaydeğirmeni Belediyespor bu maçta Kilimli Belediyespor karşılaşmasının provasını yaptı. Rakibine 6 gol atan Çaydeğirmeni Belediyespor gol sorunu olmadığını da bu karşılaşmada göstermiş oldu.

"ÇAYDEĞİRMENİNİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ"

Çaydeğirmeni Belediyespor'nu tecrübeli antrenörü Serkan Bankoğlu yaptığı açıklamasında şunları söyledi. "Çaydeğirmeni Belediyepor Kulübü olarak biz beldemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Cumartesi günü Kilimli Belediyespor ile oynayacağız. Bizim için rakip önemli değil. Biz Çaydeğirmeni beldesine yakışır fair-play çerçevesi içinde mücadele edip örnek bir takım olmaya devam edeceğiz.

Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş bize desteğinin yanı sıra büyük bir enerji veriyor. Biz de takım olarak Başkanımızı gururlandırmak örnek bir takım olmak için terimizin son damlasına kadar savaşan, mücadele eden bir takım yarattık. Bu hedefimiz doğrultusunda mücadele ediyoruz. Her zaman kazanma arzusunu ön planda tutuyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi