Zonguldak'ta yaklaşık 20 yıldır kültür-sanat ortamı sunan, fotoğraf sanatçısı İbrahim Akyürek'in yönetimindeki Sergi Odası, Zonguldak'ta kültür-sanatın son bir yılını değerlendirme toplantılarının ikincisini düzenledi.

Zonguldak'ta kültür-sanatın son bir yılını değerlendirme toplantılarının ikincisi, geçtiğimiz cumartesi günü Sergi Odası'nda gerçekleşti. Sergi Odası'nda herkese açık masa başı konuşmalarına bu kez Yüksel Yıldırım (Zonguldak Nostalji Editörü), Erhal Koltuk (Zonguldak Sanat Tiyatrosu), Ramazan Yıldız (Zonguldak Halay Halkoyunları Derneği) ve Hikmet Kuşhan (Yazar) katıldı.

15.00-16.30 saatleri arasında gerçekleşen toplantıda, katılımcılar, kendi konularında önce açıklamada, daha sonra soru-cevap olarak bilgi alışverişinde bulundular. Kentin genel sorunlarının da görüşüldüğü toplantı, samimi ve verimli bir atmosferle sona erdi.

Masa başı toplantılarının sonraki bölümleri; Çaycuma, Filyos, Ereğli, Devrek, Alaplı'dan yeni katılımlarla devam edecek.

Geçen ay yapılan ilk toplantıya; Kürşat Coşgun (Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı), İbrahim Kerem Öztürk (Zonguldak Fotoğraf Derneği Başkanı), İbrahim Akyürek (Sergi Odası Yöneticisi) ve Özlem Yücesan (Zonkişot Genel Yayın Yönetmeni) katılmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi