"2019'a Merhaba" adıyla Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konseri Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konserde Çaycumalı Soprano Tuğba Mankal Dekak'ın yanı sıra Soprano Görkem Ezgi Yıldırım, Mezzosoprano Ezgi Karakaya, Bas Özgür Savaş Gençtürk sahne aldı. Opera sanatçılarına piyanoda Melahat İsmayilova, kemanda A. Özge Erdem ve Çise Korkmaz, viyolada Yeliz Özkaya, viyolonselde de Aslı Gültekin eşlik etti.

Ayakta alkışlanan konser Çaycumalılar tarafından tam not aldı. Konser sonunda Kaymakam Serkan Keçeli ve Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sanatçılara teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Kantarcı; "İlçemizde ilk kez böyle bir opera konseri düzenleniyor. Kentin kültürel gelişimine çok ciddi katkı sunacağını düşündüğümüz konserle, yeni yıla, evrensel müziğin notaları, sesleri, aryalarıyla merhaba dedik. Çaycuma her şeyin en iyisine layık. Böyle nitelikli bir konsere ev sahipliği yapan ve salonu dolduran Çaycumalılara teşekkür ediyorum"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi