Dört mevsimin ayrı bir güzellikle yaşandığı Çaycumamız da bu soğuk kış günlerinde yüreğimizi ısıtan umudumuzla; üzüntüleri ve sevinçleri ile geride bıraktığımız 2018 yılını; yeni bir yıl,yeni bir umut, yeni bir heyecanla karşılamaktayız. Dünümüzü unutmadan bu günümüzün kıymetini bilerek yarına umutla yürümenin inancındayız.
Doğamıza insanımıza hoşgörülü huzur çerçevesinde yaşanabilir bir Çaycuma için hizmet etme zorunluluğunda olduğumuzun bilincindeyiz.
Hedeflerimize sizlerin de desteği ile elele vererek kardeşlik içinde emin adımlarla yürüyeceğimize inanmaktayım. İçimizdeki hiç azalmak bilmeyen hizmet aşkımızla her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve Çaycumamıza yeni bir çehre kazandırma yolunda proje ve yatırımlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
En büyük destekçimiz olan sizlerden aldığımız güçle, bu hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Hizmet etmekten gurur duyacağımız vatan toprağımızın, her karışının üstünde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, ülkemizde sevginin,barışın,saygının hakim olduğu bir yıl dilerim.

Ahmet Karayılmaz
Ak Parti Çaycuma Belediye Başkan Aday Adayı

Editör: Pusula Gazetesi