TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimi Zonguldakspor'un başarısı sol bek oyuncusu Ercan Coşkun 2. lig kırmızı grup ekiplerinden Menemen Belediyespor ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı, resmi imzayı attı.

Devre arası hazırlık çalışmalarına katılan Ercan Coşkun, Teknik heyet ve yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Son yıllarda takıma en çok katkı sağlayan futbolcular arasında yer alan, ancak yeni sezonun ilk yarısında istediği süreyi alamayan Ercan Coşkun yönetimle karşılıkla anlaşarak önceki gün takımdan ayrılmıştı.

İŞTE ERCAN COŞKUN'UN VEDA MESAJI

Ercan Coşkun Menemen Belediyespor'a resmi imzayı attıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Zonguldakspor camiasına veda etti.

Ercan Coşkun "5 yıldır ekmeğini yediğim profesyonel olduğum Zonguldak Kömürspor camiasından kulübünden ayrılmış bulunmaktayım. Başta başkanımız Süleyman Caner yöneticimiz Hakan Hürfikir abim Hacı Demir Başkanım Muammer Öztürk başkanım Süleyman Bezir abim Şükrü Öztürk abim Cahit Terzi hocam Şenol Demir hocam Fatih Akyel hocam Mustafa Göktaş hocam Taylan hocam Barış hocam Nihat Yüksel hocam Remzi hocam aklıma gelmediğim yöneticilerime ve hocalarıma tek tek teşekkür eder ellerinden öpüyorum. Sonra ise malzemecimiz Mahir abim Yusuf abim (korsan) masörümüz İsmail abim çaycımız Mustafa Bezir abim alt yapı hocalarıma ve alt yapı malzemecisi Fuat abime çok teşekkür eder hepinizi Zonguldakspor camiasını taraftarını basını herkesi çok sevdim ve hepte kalbimin bir köşesinde kalacaktır. Hakkınızı helal edin. Benden yana hakkım helaldir. Yolunuz bahtınız açık olsun. Kalın sağlıcakla" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi