Zonguldakspor'da 5 yıl boyunca oynadığı futbolun yanı sıra kişilik ve karakteri ile ön plana çıkan yıldız futbolcu Onur Eriş Pazar günü oynanan Etimesgut Belediyespor formasıyla Zonguldakspor'a veda etti. 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'da transfer olan Onur Eriş son maçta takımının galibiyet golünü de atarak son görevini yaptı.

Onur Eriş maçın 88'nci dakikasında oyundan çıkarken, taraftarlar tribünden Onur Eriş'e sevgi gösterisinde bulundu, maçın ardından da taraftara üçlü çektirip veda etti.

DUYGUSAL VEDA MESAJI YAYINLADI

Sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınlayan Onur Eriş veda mesajında şu görüşlere yer verdi: "5 yıl önce tanıştığım Zonguldak ve Zonguldakspor'a veda vakti geldi . Bu süre zarfında bütün gücümle , tüm benliğimle bu şanlı formaya hizmet etmeye çalıştım . Bölgesel Amatör liginde tanıştığım formaya , 2 . Ligde veda ediyorum. Emeklerimizin karşılığını 2 şampiyonluk yaşayarak aldık. Buradan gidiyorum ama ne Zonguldakspor'u ne de büyük taraftarını unutmam mümkün değil. Her zaman yağmur, çamur, kar, kış, sıcak, mesafe demeden Türkiye'nin dört bir yanında çıktığımız bütün maçlarda bizleri destekleyen şanlı taraftarımıza da sonsuz teşekkürler... 5 yıl boyunca çalıştığımız yöneticilerimiz, hocalarımız, futbolcu arkadaşlarımız varsa hakkım helaldir . Sizde hakkınızı helal edin... Allah'a emanet Zonguldak"

Editör: Pusula Gazetesi