CHP'nin Çaycuma'da düzenlediği aday tanıtımında Çaycuma Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan mevcut Başkan Bülent Kantarcı, Çaycuma Marşı ile kürsüye ile çıktı. Uzun süre partililer tarafından alkışlanan Başkan Kantarcı 31 Mart yerel seçim sonuçların ilçe ve 5 belde olmak üzere 6-0 olacağını söyledi.
Görev süresi boyunca yaptıkları bazı hizmetlerden bahseden Kantarcı eleştirilere de yanıt verdi.

Hükümetin yaptığı bazı projeleri örnek aldığını söyleyen Kantarcı; "Tüm belde belediye Başkanlarımız çalışmaları ile başarılı olup tekrar aday gösterildiler. Hepinse başarılar diliyorum. Ben bu yönetimden bıktığım için aday oldum. Son beş yıldır iyice azgınlaştı. Hükümet yok, devlet yok. Tek bir kişi var. O ne derse o oluyor. Göreve geldiğimiz günden dediğimiz otopark yönetmeliği, bisiklet yolarlı, belediye şirketi gibi projelerimizi hayata geçirmeye başladılar. Bunlar bizi takip ediyorlar ama uygulama yapamıyorlar. Mar barışını çıkaranların Allah belasını versin. Kaçak konutları korumak ne demek. Biz buradan doğru yönetimi sallayacağız. Top yekün başarımızı önemli. İki milletvekiline razı olmayalım. Hepimiz bir arada olmak zorundayız.

İller Bankası bizden bir senedir borç istiyor. Ben 2 milyon lira para verdim oraya kullanılsın diye. Avrupa kenti yaptığımız Çaycuma'da beğenme standardı yükseldi. Artık bir şeyi kolay kolay beğenmiyorlar"şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi