Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde uzun zamandan bu yana AK Parti Belde Başkanlığı&[#]8217;nı yürüten Selahattin Şık, görevi yeni Belde Başkanı Necati Oruç&[#]8217; devretti. Düzenlenen törene Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Vacit Durdubaş, Nazmi Öksüz ve Şahin Aldıbaş, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, Devrek, Eğerci, Çaydeğirmeni ve Özbağı AK Parti Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Çaydeğirmeni Beldesi AK Parti Teşkilatında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, &[#]8220;Uzun zamandan bu yana belediyemizde AK Parti Başkanlığını yürüten Selahattin Şık kardeşimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşımızın hem belediyede görevli olması hem de belde başkanlığını yürütmesi kendisini oldukça yordu. Teşkilat olarak kendilerinin talebi doğrultusunda hareket ederek bu göreve talip olan Necati Oruç arkadaşımıza devrettik. Gerek bundan önce görev yapan kardeşimize gerekse bundan sonra görevi teslim eden arkadaşımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim&[#]8221; dedi.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise &[#]8220;Uzun yıllar belde teşkilatında belde başkanı olarak görev yapan Selahattin Şık kardeşimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimidir. Bundan sonra beldemizde AK Parti&[#]8217;nin bayrağını Necati Oruç arkadaşımız taşıyacaktır. Yeni görevinde arkadaşımıza başarılar diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Törenden sonra Belediye Başkanları ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belde Teşkilatlarında görev partililer hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Pusula Gazetesi