Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Alaplı Belediyespor bu sezon ligde sıkıntılı günler geçiriyor. Lige kötü başlangıç yapan sarı-lacivertli ekip son olarak deplasmanda oynadığı Kilimli Belediyespor maçında dirençli futbol oynamasına rağmen 90+2'nci dakikada yediği golle rakibine teslim olmuş ve büyük üzüntü yaşamıştı.

TOPARLANAN KOZLU'YU BEKLİYORLAR
Alaplı Belediyespor Cumartesi günü 14.30'da saha ve seyircisi önünde Kozlu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Takımın başına Erkan Sadıklar'ı getiren ve son iki haftada etkili futbol oynayan Kozlu Belediyespor'a karşı tedirgin olan Alaplı Belediyespor zor geçecek olan maç öncesinde endişeli. Sahaya temkinli çıkacak olan Alaplı Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

ÜST SIRALARI HEDEFLİYOR

Alaplı Belediyespor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi ile topladığı 13 puan ve averajla 5'nci sırada yer alıyor. Kozlu Belediyespor maçını kazanarak 16 puanı hedefleyen sarı-lacivertli ekip üst sıraları hedefliyor. Şampiyonluk umudu mucizelere kalan Alaplı Belediyespor en kötü ihtimalle play-off içinde olmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi