Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş'ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Samsunspor'un transfer teklifini Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir de doğruladı.

Samsunspor sezon öncesi de Onur Eriş ve Okan Eken'i transfer etmek istemiş, ancak futbolcular Zonguldakspor'da kalmayı tercih etmişti.

Takibini ve ısrarını sürdüren Samsunspor, Zonguldakspor yönetimi ile temasa geçerek Onur Eriş'i resmen istediği öğrenildi. Okan Eken için ise her hangi bir teklif olmadığı öğrenildi.

"ONUR'U DEVRE ARASINDA SAMSUNSPOR'A VERECEĞİZ"

Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir basın mensuplarına yaptığı açıklamasında transferi doğrulayarak şöyle konuştu: ''Onur Eriş'in Samsunspor'a transferi ile ilgili haberler doğru. Onur'u devre arasında Samsunspor'a göndereceğiz. Samsunspor'la prensipte anlaştık. Onur Eriş için hayırlısı olsun. Bize yapmış olduğu hizmetler içinde teşekkür ederiz. İnşallah orada da takımına faydalı işler yapacak''dedi.

OKAN İÇİN GELİŞME YOK

Samsun sezon öncesi transfer etmek istediği Okan Eken için girişimde bulunmazken, Hürfikir de konuya açıklık getirdi. Hürfikir ''Okan'ı sezon başında Samsun istiyordu. Ancak şuan öyle bir teklif yok. Samsunspor bizden şu anda yalnızca Onur'i istedi. Okan Eken için bir gelişme yok" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi