Zonguldakspor'a 6 yıl önce Bursa Kestelspor'dan transfer edilen ve kırmızı-lacivertli forma altında 2 şampiyonluk yaşayan Onur Eriş devre arasında Zonguldakspor'dan ayrılıyor.

Yılların köklü kulübü 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Samsunspor'un Onur Eriş'e talip olduğu öğrenildi. Sezon öncesi de Okan Eken ve Onur Eriş'i isteyen Samsunspor, Okan ve Onur'un Zonguldakspor'u tercih etmesi nedeniyle bu transferleri gerçekleştirememişti.

Zonguldakspor'un başarılı futbolcusu Onur Eriş için Zonguldakspor'a 1 milyon 200 bin lira teklif ettiği öğrenilen Samsunspor'un başarılı futbolcu için ısrarcı olduğu belirtildi.

ONUR ERİŞ İÇİN TOP YÖNETİMDE

Zonguldakspor'a 6'ncı yılını geçiren Onur Eriş için yönetim Samsunspor'dan gelen teklifi değerlendirirken, gözler verilecek karara çevrildi. Onur Eriş'in de Samsunspor'a gitmek istediği öğrenildi. Yönetim Kurulu ise 1 milyon 200 bin lira gibi sıcak paranın kasaya girecek olması nedeniyle transfere sıcak bakıyor.

Onur Bölgesel Amatör Ligde 78, TFF 3.Ligde 65, TFF 2.Ligde 70 ve Türkiye Kupasında ise 7 maçı bulunuyor. Yıldız oyuncunun Bölgesel Amatör Ligde 13, TFF 3.Ligde 10, TFF 2.Ligde 25 ve Türkiye Kupasında 1 olmak üzere toplamda 49 gol attı.

OKAN EKEN'E DE TEKLİFLER VAR
Onur Eriş ile birlikte Kestel'den gelen Okan Eken'e de transfer teklifleri olduğu öğrenilirken, Okan Eken'in de devre arası yada sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor.

Bilindiği gibi sezon öncesi Samsunspor Okan Eken'i ısrarla transfer etmek istemiş, uçak biletini dahi göndermişti. Ancak Okan Eken'in tercihi Zonguldakspor olmuştu.

Editör: Pusula Gazetesi